





08.00 - 09.00

11:10 (break 45')

### Up to 40 riders EMX65/ More than 40 riders EMX85/ More than 40 riders MX 125

Friday	

1 <sup>st</sup> Circuit Control	15:00
Technical Control & Verification (both classes)	15:00 - 19:00
Meeting with Organizers	17:00
2 <sup>nd</sup> Circuit Control (if necessary)	18:00

#### Saturday

Technical Control & Verification

1 st Jury Meeting			09.00
Free Practice	EMX85 GROUP A	20 minutes	09:20 - 09:40
Free Practice	EMX85 GROUP B	20 minutes	09:50 - 10.10
Free Practice	EMX65	15 minutes	10:20 -1 0:35
Free Practice	SAND ROOKIES 125	15 minutes	10:45 - 11:05

## Riders Briefing - Track Preparation

Pre-Qualifying Practice	EMX 85cc GROUP A	20 minutes	11:50 - 12:10
Free start test session(5min)	EIVIX 85CC GROUP A	5 minutes	12.10 - 12.15
Pre-Qualifying Practice	FMAYOF CROUP P	20 minutes	12:30 - 12:50
Free start test session(5min)	EMX85cc GROUP B	5 minutes	12:50 - 12:55
Pre-Qualifying Practice	EMX 65cc	15 minutes	13.10 - 13:25
Free start test session(5min)	EIVIX OSCC	5 minutes	13:25 - 13:30
Pre-Qualifying Practice SAND ROOKIES 125 Free start test session(5min)	SAND ROOKIES 125	20 minutes	13:45 - 14.05
	SAND ROOKES 123	5 minutes	14.05 - 14.10

# **BREAK / TRACK PREPARATION**

Last chance	EMX 85cc	Timed practice 15 minutes	17:10
Qualifying Race		15 minutes + 2 laps	16:35
Waiting Zone Closes	SAND ROOKIES 125	Sighting lap	16:25
Qualifying Race	EMX 65cc	10 minutes + 2 laps	16.00
Waiting Zone Closes		Sighting lap	15:50
Qualifying Race	EMX 85cc	15 minutes + 2 laps	15:20
Waiting Zone Closes	GROUP B	Sighting lap	15:10
Qualifying Race	EMX 85cc	15 minutes + 2 laps	14:40
Waiting Zone Closes	GROUP A	Sighting lap	14:30
	<u>-</u>		

Free practice (optional)	MX OPEN (OLK)	15 minutes	17:30



























### Up to 40 riders EMX65/ More than 40 riders EMX85/ More than 40 riders MX 125

### Sunday

Warm Up Qualified Riders Warm Up Qualified Riders Warm Up Qualified Riders Time practise	EMX 85cc EMX 65cc SAND ROOKIES 125 MX OPEN (OLK)	15 minutes 15 minutes 15 minutes 15 minutes	09:00 - 09:15 09:30 - 09:45 09:55 - 10:10 10:20 - 10:35
	BREAK		BREAK / TRACK
Waiting Zone closes	EMX 85cc	Sighting Lap	11:30
1 <sup>st</sup> Race EC	EMX 85cc	20 minutes + 2 laps	11:40
Waiting Zone closes	EMX 65cc	Sighting Lap	12:10
1 <sup>st</sup> Race EC	EMX 65cc	12 minutes + 2 laps	12:20
Waiting Zone closes	SAND ROOKIES 125	Sighting Lap	12:50
1st Race	SAND ROOKIES 125	20 minutes + 2 laps	13:00
Waiting Zone closes	MX OPEN (OLK)	Sighting lap	13.30
2 nd Race	MX OPEN (OLK)	15 minutes + 1 lap	13.40
	BREAK		BREAK
Waiting Zone closes	EMX 85cc	Sighting Lap	14:30
2nd Race EC	EMX 85cc	20 minutes + 2 laps	14:40
PRIZE GIVING EMX 85CC			
Waiting Zone closes	EMX 65cc	Sighting Lap	15:20
2 <sup>nd</sup> Race EC	EMX 65cc	12 minutes + 2 laps	15:30
PRIZE GIVING EMX 65CC			
Waiting Zone closes	SAND ROOKIES 125	Sighting Lap	16:10
2 nd Race	SAND ROOKIES 125	20 minutes + 2 laps	16:20
Prize Giving SAND ROOKIES 125			
Waiting Zone closes	MX OPEN (OLK)	Sighting lap	16.50
2 nd Race	MX OPEN (OLK)	15 minutes + 1 lap	17.00
3 <sup>rd</sup> Jury meeting			17:15

















